0%

Fum Greu

 

 

Dansul mirilor

Fum greu nunta

Fum greu la dansul mirilor

 

In ultimii ani, fumul greu a devenit unul dintre elementele cheie pentru dansul mirilor. Din ce in ce mai multi miri aleg fum greu la nunta pentru a deschide dansul intr-un decor de basm, parca plutind pe nori.

Pe cei mai putin talentati la dans, fumul greu ii ajuta sa scape de emotii si inhibitii, putand sa ascunda miscarile oarecum neindemanatice, altii care sunt maestrii si au pregatit coregrafii complicate se folosesc de fumul greu pentru a-si completa intreaga tinuta si a pune in evidenta anumite miscari.

Vezi foto fum greu nunta

 

Cu alte cuvinte, cand spui fum greu nunta, te gandesti fara sa vrei la dansul mirilor.
Fumul greu se obtine cu ajutorul unor aparate profesionale ce utilizeaza apa si gheata carbonica. In functie de marimea aparatului si cantitatea de gheata folosita se poate produce fum greu chiar si timp de 6 minute. In medie, un dans dureaza aproximativ 3 minute, timp in care aparatul scoate continuu fum greu, alb, dens si care pluteste deasupra ringului pana la o inaltime de maxim 60 cm. Se creeaza astfel o pâclă de fum greu care imbraca ringul, iar dansul mirilor se vede de parca cei doi miri ar pluti pe nori.

dansul mirilor 2018

Fum Greu si artificii tip vulcan

 

 

Acolo unde locatia permite se pot adauga si 4 artificii de tip vulcan, dispusi in linie sau in 4 colturi ale ringului de dans. Acestia sunt speciali de interior, cu scanteie rece si care nu scot fum. Vulcanii se declanseaza wireless, din telecomanda, pe parcursul sau spre sfarsitul dansului in functie de preferinte, durata lor de ardere fiind de 25 de secunde.

 

 

 

Vezi video fum greu nunta

Rezervari

Telefon: 0768 088 868

Email: contact@cipevents.ro

Direct Contact


Play Cover Track Title
Track Authors